Dec 14, 2007

Is your small pen!s size constantly made fun of?

Is your small pen!s size constantly made fun of?
de Zonk HotNews.ro
Joi, 13 decembrie 2007, 20:01 Forum | Life

Marele IO [anonim] a scris:
"Sunt un om foarte solicitat. Am o rubrica in e-mail, numita bulk, unde gasesc tot felul de mesaje de la persoane pe care nici macar nu le cunosc. Ele ma anunta de obicei cand castig la diferite loterii, desi n-am jucat in viata mea. Fete frumoase si plictisite abia asteapta sa-mi arate fotografii "private" cu ele. O multime de insi incearca sa-mi vanda ceasuri de mana, dar imi spun dinainte ca sunt false. Ii cred.
Cea mai mare problema o am insa cu penisul. Multa lume ma intreaba in fiecare zi daca il am mic si daca am erectie. Daca asa e, as putea sa-l schimb.
"Celebrate the year 2008 with a new bigger male stick!" ma indeamna Bob. Tot e bine. Putea sa fie Andrea Vaughan care sa ma intrebe de cine stie ce facturi si sa-mi sugereze apoi ca as putea sa-mi cresc penisul cu 4 inci. Doar de Lynda sa nu aud, ca asta e de groaza! Parerea ei este ca mi-e frica sa-mi schimb viata, marindu-mi barbatia. Nu e zi sa nu-mi spuna chestia asta sau sa-si exprime parerea ei ferma ca "marimea conteaza". Si multele ei prietene au aceeasi parere. Mi-ar facea placere totusi sa le cunosc. Poate ca le-as convinge de contrariu. Oricum, ele imi recomanda tot felul de pilule. Poaate or fi farmaciste.
Mai sunt unii care au stocuri de Viagra. Astia-s o multime, dar de ce cred ca eu i-as putea ajuta?
Si romanii imi trimit mai trimit emailuri. Nici pomeneala de spam.
Scrie in fiecare: "acest email nu e/nu se doreste a fi spam".
Din cine stie ce greseala am ajuns in baza lor de date si iata ca s-au gandit ca daca tot am ajuns acolo sa-mi trimita si mie o oferta.
Le dau replay si le multumesc frumos si le spun ca nu ma intereseaza.
Uneori ii mai injur. Ei insa sunt draguti, nu iau in sema enervarea mea de moment si-mi trimit a doua zi din nou oferta.
Ce nu inteleg eu este de ce oare se trimit atatea spamuri, pentru ca nu cred sa fie vreun tampit care sa cumpere. Acum sunt sexshopuri, nu-i nici o problema, le cumperi online, in siguranta sau de la magazin."

0 comments: